Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за габарити на 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за габарити на 147

Здравейте колеги, имам габарити на 147-цата"12V 6W H6W"
    обаче искам да ги сменя със led (т.е да светят бяло) от къде мога да поръчам същите, защото тук обиколих аз града - само обикновенни, но не и led. Търсих в нета - пак не намерих.. да знаете вие някакви сайтове от където мога да поръчам?

Първоначално публикувано от LegendaryChris Покажи съобщение
    Здравейте колеги, имам габарити на 147-цата"12V 6W H6W"
    обаче искам да ги сменя със led (т.е да светят бяло) от къде мога да поръчам същите, защото тук обиколих аз града - само обикновенни, но не и led. Търсих в нета - пак не намерих.. да знаете вие някакви сайтове от където мога да поръчам?
    http://www.amazon.it/B9XC5W-lampadin...ywords=H6W+led
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 16:38.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Къде го прати човека с тази главорезна цена?
      Ето много по-евтин вариант.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Тцтцтц, още ме е яд че не си снимах фаровете с тези боклуци след като от топлината и дупките се отлепиха спойките, които държат предната им част. С 300 зора ги извадих.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
          Тцтцтц, още ме е яд че не си снимах фаровете с тези боклуци след като от топлината и дупките се отлепиха спойките, които държат предната им част. С 300 зора ги извадих.
          Човека иска LED !
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
          sigpic

Comment

f

Колеги а някой български сайт че съм дива индия с тези ebay-oве

Открих това : http://www.led-bg.com/bg/product/bax...i-5-x-5050-12v
            бива ли го?

Comment

колега въобще не взимай тези боклуци от ебай за 1седмица са по добре дай пари и си вземи нещо качествено като осрам или филипс както каза колегата едвам ще ги извадиш и ще караш седмица макс...
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

о

Добрем.. утре ще поръчам някой от 2-те споменати марки
                Мерси

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                  Заповядай колега! Моите не можаха да изкарат и 150км.
                  Attached Files
                  sigpic Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115h.p.

Comment

Първоначално публикувано от djaraliiski Покажи съобщение
                    Заповядай колега! Моите не можаха да изкарат и 150км.
                    Точни същата история, с много подобен пробег...

Ако човека държи на лед крушки, по-добре да търси малко по-подсигурени такива, нещо като тези, или подобни.

Лично аз не виждам смисъл:
                    1. Ако си без ксенон фаровете светят разноцветно
                    2. Ако изгорят, компа няма да ги хване
                    3. Видимост през деня? Забрави
                    4. Обикновените крушки елиминират всички от по-горните проблеми без 3, цената от ~1лв няма нужда от коментар

Comment

Абе кви са тия тъпи постове с тия ледки смотаните????? Мойте са на 2,5к++++++ и са перфе. Имам приятелче, държи магазин за габарити и всякви светлини за автомобили. КАНБУС са мойте с 20 диода на крушка. Използвам ги за дневни. Ако искаш утре снимка ще ти кача. Да видиш какво преставляват. Само ми кажи фейс ли си или не. Понеже буксите са различни
                      147 1.6TS 2005 120bhp.
                      The beauty is real...you just have to find it!

Comment

Първоначално публикувано от Hristiyan Покажи съобщение
                        Абе кви са тия тъпи постове с тия ледки смотаните????? Мойте са на 2,5к++++++ и са перфе. Имам приятелче, държи магазин за габарити и всякви светлини за автомобили. КАНБУС са мойте с 20 диода на крушка. Използвам ги за дневни. Ако искаш утре снимка ще ти кача. Да видиш какво преставляват. Само ми кажи фейс ли си или не. Понеже буксите са различни
                        http://www.autoled-bg.com/index.php
                        И за твоя информация означението CANBUS не е марката на крушките ако си мислиш така !
                        Last edited by eproHD; d.m.y г., 08:46.
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                          Човека иска LED !
                          Човека не иска ЛЕД а иска бяла светлина.
                          И е много по-добре да се вземе халогенна крушка заради проблемите, които правят ЛЕД-овете.
                          Особено ако караш извънградско на дълги, почти сигурно ще се отлепят още на първия нощен пробег София -> Бургас.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                            Човека не иска ЛЕД а иска бяла светлина.
                            И е много по-добре да се вземе халогенна крушка заради проблемите, които правят ЛЕД-овете.
                            Особено ако караш извънградско на дълги, почти сигурно ще се отлепят още на първия нощен пробег София -> Бургас.
                            /Здравейте колеги, имам габарити на 147-цата"12V 6W H6W"
                            обаче искам да ги сменя със led (т.е да светят бяло) от къде мога да поръчам същите, защото тук обиколих аз града - само обикновенни, но не и led. Търсих в нета - пак не намерих.. да знаете вие някакви сайтове от където мога да поръчам?/

И какво търси ?Това е написал питащия !
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                              /Здравейте колеги, имам габарити на 147-цата"12V 6W H6W"
                              обаче искам да ги сменя със led (т.е да светят бяло) от къде мога да поръчам същите, защото тук обиколих аз града - само обикновенни, но не и led. Търсих в нета - пак не намерих.. да знаете вие някакви сайтове от където мога да поръчам?/

И какво търси ?Това е написал питащия !
                              Очевидно четеш буквално, а не разбираш смисъла на въпроса.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                              X